Gastouderbureau Madeleintje

Ik blijf de kinderopvang en dan de gastouderopvang in het bijzonder, een warm hart toedragen. Door mijn jarenlange ervaring in dit vakgebied heb ik gezinnen mogen ontmoeten waarbij het soms even niet zo vanzelfsprekend verliep. Een kind zit zichzelf af en toe een beetje in de weg en heeft de vaardigheden nog niet om dit op eigen houtje op te lossen.

Om de signalen die door deze kinderen worden gegeven eerder op te merken en hier gehoor aan te geven, onderhoud ik als kindercoach een warm contact met Gastouderbureau Madeleintje. De vaste gezichten zijn Maaike en Sebastiaan en zij staan dagelijks midden in het leven van gezinnen en kunnen een hulpvraag hierdoor snel herkennen.

Op deze manier dragen we een gezamenlijke visie uit:

Een kind is uniek en er van nature op uit om te ontdekken en te onderzoeken. Dat proces heet leren. Ieder kind doet dat op zijn eigen manier, ieder kind zal dat op zijn eigen manier verwerken en moet hiervoor alle ruimte krijgen.”

Wil je meer informatie over Gastouderbureau Madeleintje? Klik op hun logo onderaan deze pagina.

kindercoachpraktijk Budel kindercoach

NB: Kindercoachpraktijk Praatjes met Pom is een op zichzelf bestaand bedrijf en geen onderdeel van Gastouderbureau Madeleintje.